Vremea va continua să se menţină oscilantă pe parcursul următoarelor două săptămâni (15 – 28 martie), iar în aproape tot intervalul de prognoză sunt estimate precipitaţii, unele mai însemnate cantitativ până la jumătatea acestei săptămâni şi, ulterior, după data de 20 martie, reiese din datele publicate, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM)

În Banat, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă, îndeosebi în prima săptămână din interval. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va fi de 5 – 8 grade, iar a celor nocturne, în scădere treptată, de la -3 grade la 1 grad. După data de 19 martie, deşi vor mai fi variaţii termice de la o zi la alta, tendinţa va fi de încălzire uşoară şi astfel, media maximelor va oscila între 7 şi 12 grade, iar cea a minimelor între -2 şi 1 grad. Vor fi precipitaţii pe aproape tot parcursul intervalului, mai însemnate cantitativ până în data de 17 martie şi în intervalul 20 – 23 martie.

La munte, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, pe aproape tot parcursul intervalului. Până în data de 19 martie, media valorilor diurne va oscila între -4 şi -2 grade, iar a celor nocturne în scădere treptată de la -5 grade spre -10 grade. Apoi, până la sfârşitul intervalului, tendinţa va fi de încălzire uşoară, cu o medie a valorilor diurne între -2 şi 0 grade şi a celor nocturne de la -8 la -5 grade. În ceea ce priveşte regimul pluviometric, vor fi precipitaţii pe aproape tot parcursul intervalului, iar cantităţi de apă mai însemnate se vor înregistra între 15 şi 17 martie, dar şi în intervalul 20 – 23 martie.