Alina Stancovici, noul manager al Spitalului Judeţean Reşiţa? Waldemar Murgu, nu-şi mai doreşte această funcţie din motive personale!

Un singur candidat şi-a depus dosarul pentru funcţia de manager al celui mai mare spital din Caraş-Severin. Alina Stancovici, angajat al Consiliului Județean Caraș-Severin, fost director de cabinet la Primăria Reşiţa şi asistent la Universitatea Eftimie Murgu şi-a prezentat astăzi, proiectul de management în faţa Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Planul managerial prezentat, astăzi, de aceasta, a avut ca temă „Managementul Calitatii Serviciilor Medicale”.

La obiective generale, Alina Stancovici, a inclus în proiect, îmbunătăţire calităţii serviciilor medicale, aplicarea cerinţelor Sistemului de management al Calităţii conform Standardului, ISO 9001, 2005, orientarea către pacient, având ca scop final satisfacerea nevoilor acestora, diversificarea gamei de servicii oferite, creşterea încrederii acestora în serviciile oferite de spital, îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere prin continuarea şi finalizarea investiţiilor privind lucrările de reabilitare şi modernizare dar şi pregătirea profesională a angajaţilor prin planuri anuale de pregătire profesională.

La partea de obiective strategice, Alina Stancovici a enumerat: creşterea gradului de siguranţă şi de satisfacţie a pacientului, atragerea de noi surse de finanţare, întărirea credibilităţii în personalul medical dar şi atragerea de fonduri pentru investiţiile în aparatură medicală.

Prin proiectul depus, Alina Stancovici a dorit să demonstreze că are un singur scop, acela de a realiza servicii medicale performante care răspund nevoilor tuturor pacienţilor care trec pragul acestui spital. În timpul prezentării proiectului care a durat aproximativ 20 de minute, Alina Stancovici nu a întâmpinat probleme, iar în următoarele 50 de minute, a răspuns fără să stea pe gânduri chiar şi întrebărilor mai dificile, formulate de membrii comisiei de concurs, comisie condusă de medicul Paul Purea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

În plus, Paul Purea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a concluzionat pentru Radio Reşiţa că acest concurs s-a desfăşurat fără probleme, conform legii.

Waldemar Murgu, managerul interimar al spitalului, cel care a reuşit să rezolve în mandatul său o bună parte dintre problemele unităţii medicale, a fost prezent în sala de concurs dar în calitate de observator, nu a participat la acest concurs pentru că nu-şi mai doreşte această funcţie din motive personale, ne-a declarat astăzi, în exclusivitate.

Rezultatul acestui concurs va fi făcut public luni, 9 aprilie, atunci când Alina Stancovici va putea depune şi o contestaţie, în caz că va avea nemulţumiri.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

De același autor

Related Articles