Alin Nica: Am câștigat 9,2 milioane lei cu primele proiecte aprobate în cadrul PNRR!

Două dintre cele 15 proiecte depuse de Consiliul Județean Timiș pentru finanțare prin PNRR au fost aprobate. E vorba despre renovarea energetică a Liceului Gheorghe Atanasiu și a corpului administrativ și aerogării Aerodromului Cioca.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, AQlin Nica a anunţat pe Facebook că proiectele de renovare energetică a Liceului Gheorghe Atanasiu, a corpului administrativ și aerogării Aerodromului Cioca sunt două inițiative ale Consiliului Județean Timiș care au finanțarea asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Acestea sunt, de altfel, primele proiecte pentru care am solicitat fonduri în cadrul PNRR, Componenta C5 – Valul renovării.

Alin Nica: Recent am lansat alte 12 solicitări de fonduri cu o valoare de 77 de milioane de lei. Sunt inițiative care vizează renovarea energetică a unor obiective de infrastructură educațională, administrativă, de îngrijire și asistență pentru persoane cu dizabilități. Vorbim de sume considerabile, de investiții care vor contribui la scăderea costurilor de funcționare și de lucrări majore care vor sprijini economia locală pe mai multe paliere.

De același autor

Related Articles