[AUDIO] Târgul de adopţii canine – un prilej de bucurie pentru reşiţenii de toate vârstele

caini-1Primul târg de adopţii canine organizat de Asociaţia elveţiană „Wings of Care” în parteneriat cu Primăria municipiului Reşiţa a avut loc sâmbătă, 20 iulie în Parcul Tricolorului din urbe. Iubitorii de animale au avut prilejul să adopte un căţel, să doneze hrană şi să cumpere accesorii, precum lese, zgărzi sau jucării pentru patrupezii de acasă. Fondurile colectate în urma acţiunii intreprinse vor fi folosite pentru îngrijirea câinilor aflaţi în padocul de pe drumul Lupacului, singurul, ca profil din municipiul de pe Bârzava. Potrivit informaţiilor obţinute de la reprezentantul asociaţiei WIOCA la Reşiţa, Mihaela Staicu, în cadrul acţiunii au fost adoptaţi doi metişi şi au fost donate 8 kg de hrană uscată de către cetăţeni. Acţiuni de genul acesta vor continua în fiecare lună în oraşul de pe Bârzava, a spus Mihaela Staicu.

caini-2caini-4
caini-3caini-5

Hardy Cvoica a fost prezent printre reşiţenii, de diferite vârste, care au venit să vadă şi să adopte şi a stat de vorbă cu unii dintre aceştia:

Acţiunea de prezentare a exemplarelor canine a fost coordonată de reprezentantul asociaţiei WIOCA la Reşiţa, Mihaela Staicu. De la aceasta aflăm care a fost scopul organizării unei astfel de acţiuni:

De același autor

Related Articles