AJPIS a făcut plata subvențiilor către unitățile de asistență socială private din Caraș-Severin

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin a efectuat plata subvențiilor acordate către asociațiile și fundațiile cu personalitate juridică care înființează și administrează unități de asistență socială în județ.

”La nivelul județului Caraș-Severin au fost aprobate subvenții de la bugetul de stat pentru 2024 în suma totală de 3 480 000 lei. Aceste subvenții se primesc lunar de către toate unitățile de asistență socială ale furnizorilor privați de pe raza județului. Suma totală plătită astăzi a fost de 254 799 de lei, împărțiți între: Căminul pentru persoane adulte și vârstnice Anina (45000 lei), Centrul de adulți și bătrâni aflați în dificultate din Oțelu Roșu (45000 lei), Casa de tip familial Tabita din Bocșa (7000 lei) ,Centru de zi pentru persoane cu probleme speciale de sănătate HIV/hepatită cronică (10800 lei), Biserica greco catolică din Oravița pentru Centrul social Sfântul Iosif (28000 lei), Centru social Simion și Ana Radimna (16645 lei), Centru social Simion și Ana din Belobreșca ( 27354 lei) și Căminul pentru persoane vârstnice Țara Almăjului (75000 lei)”, a spus Elena Solomonesc directorul AJPIS Caraș-Severin.

În Caraș-Severin au fost aprobate pentru anul 2024 subvenții de la bugetul de stat în valoare totală de 3 milioane 480 de mii de lei. În fiecare lună aceste unități de asistență socială vor primi sume în funcție de beneficiarii care îi au.

sursa foto: Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin

Cele mai citite

Related Articles