agresiune alcool Cornereva

Ora 12.00

De la această oră victimei i se face autopsia la Spitalul Municipal din Caransebeş, iar suspectul este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Din cercetarea la faţa locului s-a constatat că victima a decedat din cauză că s-a lovit cu capul de un bolovan de pe drum după ce tânărul suspectat l-ar fi împins, fiind cercetat în acest moment pentru lovituri cauzatoare de moarte, a precizat procurorul de caz Nelu Teacă.

Tânărul agresor se află reţinut în acest moment pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă a precizat reprezentatul acestuia în instanţă, avocat Cosmin Bolosin. Pentru fapta comisă, dacă va fi găsit vinovat, potrivit noului cod de procedură penală, acest riscă între 6 şi 12 ani de închisoare. (Ovidiu Babolea)

Procurorul de caz Nelu Teacă şi avocatul Cosmin Bolosin:

Ora 11.00

Un bărbat din comuna cărăşană Cornereva şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii pe care a avut-o aseară cu un tânăr din localitate. Cei doi au consumat băuturi alcoolice iar la un moment dat, victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost împinsă, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de asfalt. Lovitura i-a fost fatală. Cauza exactă a morţii va fi aflată peste o oră (ora 12.00) când va fi efectuată autopsia la Spitalul din Caransebeş. Cazul a fost preluat de pocurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, agresorul fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Vom reveni cu amănunte.

(Sebastian Dragomir)