Primăria Reşiţa anunţă restricţii de circulaţie joi, 15 octombrie, între orele 08.30 şi 14.30 pe Calea Timişoarei, zona Triaj. Măsura este necesară pentru amplasarea în Triaj, a unor parapeţi care să separe sensurile de mers. În acest interval orar, circulația se va desfășura pe banda 1 a fiecărui sens.

Având în vedere amplasarea pe str. Timișoarei, zona Triaj, în data de 15.10.2020  a unui parapet median rigid din elemente prefabricate tip New Jersey, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule între orele 08.30-14.30. În acest interval orar, circulația se va desfășura pe banda 1 a fiecărui sens de mers.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să sporească atenţia, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere sau indicaţiile ori semnalele poliţistului rutier. Amintim că în zonă au loc frecvent accidente, în special atunci când plouă şi şoferii nu adaptează viteza la condiţiile de drum. Nu puţine au fost cazurile în care maşinile au derapat pe liniile de tramvai, au pătruns pe contrasenş unde au intrat în coliziune cu alte autoturisme.