Acte de vandalism la Reşiţa. Tinerii teribilişti au pus ochii pe panourile de informare

panouri informareÎn loc să înveţe sau să se distreze tinerii din ziua de astăzi au alte preocupări… să distrugă bunurile de pe domeniul public.

În timpul unor acţiuni de patrulare, poliţiştii locali din Reşiţa au depistat în parcul din zona Triaj, doi tineri în timp ce distrugeau un panou de informare în parcul din zona Triaj. Autorii faptei, unul în vârstă de 18 ani şi celălalt în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în Reşiţa, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 de lei.
Ulterior,  poliţiştii locali au fost sesizaţi de un cetăţean că o persoană, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a vandalizat staţia de autobuz din zona Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa. Echipajul ajuns la faţa locului nu a mai găsit făptuitorul, însă după descrieri, a fost recunoscut. Este vorba tot de un tânăr, care a fost sancţionat cu 500 de lei.

Ambele fapte s-au petrecut seara, când tinerii au crezut că nu sunt văzuţi de nimeni. Făptaşii vor trebui totodată să plătească pagubele produse.

Sursa foto: brasovbuzz.ro

De același autor

Related Articles