Accident rutier pe DN 6, în zona localității Constantin Daicoviciu

Pe DN 6, în zona localităţii Constantin Daicoviciu a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu victime. Sunt implicate 1 autocamion, 1 autofurgonetã cu animale (cai) şi 3 autoturisme. Cu detalii, subcomisar de politie Alina Boeru:

,,În aceastã dupã-amiazã, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Constantin Daicoviciu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, soldat cu decesul unei persoane şi rãnirea altor patru. În accident sunt implicate trei autoturisme, o autoutilitarã şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcã. În acest moment traficul rutier în zonă este restricţionat pe ambele sensuri, pănă la finalizarea cercetării la faţa locului.,, subcomisar de politie Alina Boeru.


La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și un echipaj IPJ.
De asemenea, a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeș. În urma evenimentului au rezultat 5 victime: 4 persoane transportate la spital cu traumatisme, iar 1 victimă este decedată.

Foto: Emil Tiganele (Facebook)

De același autor

Related Articles