Accident rutier la Teregova: Zece persoane rănite, dintre care cinci minori. Traficul a fost reluat

Vineri după-amiază, pe DN 6, la intrare în localitatea Teregova s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, dintre care două microbuze cu capacitatea 8+1 locuri. A fost activat planul roşu de intervenţie.

IGSU transmite că, în total, în accident au fost implicate 23 de persoane, dintre care zece au fost rănite, 5 fiind minori.

Șase dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la spitalele din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Minorul aflat în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la UPU Reșița.

Știrea inițială:

10 persoane au fost rănite în accidentul rutier produs în această după-amiază pe DN 6, la intrare în Teregova. Vinovat este şoferul unui microbuz din Teleorman, care a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un alt microbuz. În accident au fost acroşat un alt treilea autoturism, condus de un bărbat din Timiş, care circula in direcţia Orşova Caransebeş. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din primele cercetări rezultă că un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din judeţul Teleorman, care transporta 15 persoane şi care circula în direcţia Caransebeş, la intrare în localitatea Teregova, la km 419, a pătruns pe sensul opus de merş unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, condus de un bărbat de 38 de ani. (…) În accident a fost acroşat un alt treilea autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani din judeţul Timiş, care circula în direcţia Orşova – Caransebeş‘, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotesţ rezultatele fiind negative.

Sursa foto: DRDP Timisoara

De același autor

Related Articles