Accident mortal provocat după încălcarea mai multor reguli de circulație

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază, pe strada Republicii din Bocșa. Un motociclist a fost rănit de un utilaj ce executa lucrări la canalizarea orașului, iar în cursul nopții, bărbatul a decedat la spital. Polițiștii au constatat că cei implicați în eveniment au încălcat mai multe reguli de circulație. Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, a declarat că victima nu avea permis de conducere,motocicleta era radiată din circulație, dar și cel care a produs accidentul nu avea actele în regulă.

„Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Timiș conducea un utilaj ce nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, pe strada Republicii, efectuând lucrări la sistemul de canalizare al orașului, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, din Bocșa. În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost rănit și transportat la spital, în cursul nopții survenind decesul acestuia. Din verificările efectuate s-a stabilit că motocicleta figura radiată din circulație, iar tânărul de 21 de ani nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. Bărbatul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, în cazul celuilalt tânăr fiind recoltate mostre biologice”.

De la începutul anului 2024, pe șoselele din Caraș-Severin, au murit trei  persoane în accidente rutiere. Tot trei victime au fost înregistrate și în perioada similară a anului trecut.

Sursa foto: Tractări AUTO LOGA

Cele mai citite

Related Articles