Accident mortal pe un drum închis circulaţiei din Caraş-Severin

accident

Două autoturisme s-au ciocnit frontal astăzi, pe Clisura Dunării. Evenimentul s-a produs după ce un şofer din Moldova Veche a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar dinspre Orşova. Conducătorul auto vinovat, un bărbat de 56 de ani a murit în urma impactului, iar celălalt şofer se află în stare gravă la spital, ne-a informat şeful Serviciului Cabinet din IPJ Caraş-Severin, comisar şef Dan Bortiş. „În jurul orei 10.00, poliţiştii au primit un apel prin 112 care semnala un accident rutier pe DN 57. Un bărbat de 56 de ani din Moldova Veche, nu a adaptat viteza şi într-o curbă ușoară la dreapta a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o maşină condusă de un şofer de 37 de ani din Deta. Conducătorul auto din Caraş-Severin nu a mai putut fi salvat, iar bărbatul din Deta este internat la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă”, a precizat pentru Radio Reşiţa, Dan Bortiş.

Cel mai probabil, şoferul din Deta venea de la Orşova, pe DN 57, deşi drumul este închis circulaţiei la Cozla, din cauza rocilor căzute pe carosabil.

(Sebastian Dragomir)

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

  1. cum dracu sa nu mori pe drum ,cand din 10km ai doua sate cu limitare , toti nervi de pe pamant ii aduni in 2-3 ore de condus , nu se poate circula , politia romana e corupta asta e baiul , limite si treceri de pietoni ca sa aibe delucru iar unde trebuie sa fie au morcovul in cur , guvernu mami voastre , cu drumurile lor ,
    plm in 200km am facut 7 ore , da-o in masa de strada , ca nici pe camp nu faceam atat , @ deva-oradea prin brad

Comments are closed.

De același autor

Related Articles