Accident mortal pe DN 7 în această seară

accident mortal pe dn 7

Accident mortal pe DN 7 în această seară. În jurul orei 19.00, o maşina a a fost lovită de un tir, în urma unei manevre greşite. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. Practic, şoferul în vârstă de 32 de ani, din municipiul Arad, circula pe banda I, pe direcţia de deplasare Arad spre Deva, iar la km 394+150 metri a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere peste marcajul longitudinal continuu. În acel moment a fost surprins de un autotren condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din judeţul Braşov, care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare, pe banda II de circulaţie.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu, în urma evenimentului rutier „a rezultat decesul unuia dintre pasagerii din autoturism, ce se afla pe locul din dreapta faţă (un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Arad), precum şi rănirea conducătorului auto şi a pasagerului din spate (un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Arad), care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Deva pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare”.

Şoferul din Arad este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă. Traficul rutier a fost restricţionat aproximativ 50 de minute pe ambele sensuri de circulaţie.

(Sebastian Dragomir)

Foto: www.max-media.ro

De același autor

Related Articles