ambulanta-smurd

Ora 11.30

Traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN7 Sebeș – Nădlac, unde vreme de aproximativ trei ore a fost restricționat total și, ulterior, parțial din cauza accidentului.

Ora 10.30

O fetiţă de 11 ani şi un bărbat au murit, în această dimineaţă, iar o femeie a fost grav rănită în accidentul produs în judeţul Arad, pe DN7, după ce autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o basculantă. Accidentul a avut loc la marginea localităţii arădene Bârzava. Din primele cercetări reiese că şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii.

Conform poliţiştilor, traficul între Deva şi Arad a fost deviat astfel: pe sensul de deplasare Deva – Arad se aplică deviere pentru toate categoriile de autovehicule, din localitatea Săcămaş (Hunedoara), pe DN68A spre localităţile Făget (Hunedoara) şi Lipova (Arad); pe sensul de deplasare Arad – Deva se aplică deviere numai pentru traficul uşor, din localitatea Lipova, pe DJ 682 spre localităţile arădene Bata şi Săvârşin. Pe acest sens, traficul greu este este oprit în Lipova.

Traficul va revini la normal după finalizarea cercetărilor la faţa locului.

Ora 9.00

La această oră, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe DN 7 Arad-Deva pe raza localităţii Bârzava din judeţul Arad. Trei persoane sunt încarcerate în urma impactului frontal între o autobasculantă şi un autoturism. Echipaje SMURD sunt prezente la faţa locului. Poliţia rutieră recomandă participanţilor la trafic să circule cu atenţie în zonă.