Accident în buricul târgului

O persoană a rămas încarcerată, în urma unui accident rutier produs în această seară pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea salvatorilor,  o victimă era blocată într-un autoturism răsturnat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea acesteia. Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor victimei aflată în stare de semiconștiență și au predat-o unui echipaj SAJ cu medic, care a transportat-o la UPU”, a declarat Raluca Tîrcă, ofiţer de presă la ISU Mehedinţi.

Victima este un bărbat de 56 de ani, din localitate. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, după care s-a răsturnat cu maşina pe carosabil, ne-a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, agent șef adjunct Andreea Rădoi.

Din cauza stării de sănătate, şoferul nu a putut fi testat pentru a vedea dacă a consumat alcool, dar i-au fost recoltate probe de sânge.

De același autor

Related Articles