Accident grav pe DN79: Doi oameni au murit!

Un accident s-a petrecut joi după-masa pe Drumul Național 79 Arad-Oradea, în zona intersecției cu Drumul Județean 792C, Sântana-Curtici în apropiere de localitatea Şimand.

Din primele informații de la fața locului, se pare că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autotren, aceasta soldându-se cu patru victime, dintre care două încarcerate. La fața locului s-au deplasat Poliția, SMURD-ul, dar și pompierii, care au intervenit pentru descarcerarea celor două victime prinse între fiarele mașinii.

Ulterior cele două victime încarcerate au fost declarate decedate, un bărbat și o femeie, trupurile lor fiind transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad. Celelalte două victime sunt în stare gravă.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISUJ Arad, maior George Pleșca, și de purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent șef adjunct Claudia Iuga, şoferul unui autoturism marca Ford Focus, a efectuat o depășire riscantă și a intrat, în coliziune frontală, cu un TIR.

Amintim că, în accident au fost implicate un autoturism și un autotren, însă toate cele patru victime ale accidentului se aflau în autoturismul înmatriculat în județul Arad.

Sursa: aradon.ro

De același autor

Related Articles