Accident deosebit de grav pe cea mai circulată şosea din Caraș-Severin

Patru persoane și-au pierdut viaţa în unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în acest an pe DN 6. Evenimentul a avut loc în această seară la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu.

„În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin. În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Alina Boeru..

Vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, iar la ieșirea din Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers.

Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

La locul accidentului au intervenit pompierii din Caransebeş cu mai multe echipaje, o ambulanţă SMURD și  două autosanitare de la Serviciul Județean de Ambulanţă. Din păcate, pentru victimele încarcerate, toate din comuna Constantin Daicoviciu, nu s-a mai putut face nimic.

Echipajele de Poliţie, prezente la faţa locului, asigură măsuri specifice din competenţă.

De același autor

Related Articles