A lovit 3 mașini și a fugit

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin numărul unic de urgență, 112, cu privire la faptul că un autoturism a acroșat mai multe autovehicule staționate regulamentar, în municipiul Drobeta-Turnu-Severin.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier, ajunși la fața locului, au constatat că un cetățean român, în vârstă de 30 de ani, a intrat în coliziune cu 3 vehicule staționate, părăsind, apoi, locul accidentului.

După o urmărire pe străzile din municipiul Drobeta-Turnu Severin, bărbatul a fost prins de polițiști și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, unde, testarea cu aparatul Drugtest a ieșit pozitiv pentru canabis, iar pe lângă acest lucru, tânărul nu poseda nici permis de conducere.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere, și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles