A început evacuarea maşinilor abandonate pe raza municipiului Arad

142

Primăria Municipiului Arad ia măsuri în privinţa maşinilor abandonate şi fără stăpân de pe domeniul public/privat al statului sau al Municipiului Arad. Primele autovehicule au fost ridicate în cursul după-amiezii de vineri, 7 septembrie.

Au fost ridicate un autoturism marca Citroen de culoare gri, aflat pe strada Zsigmond Moricz, şi o Dacia 1300, galbenă, abandonată de proprietar pe strada Petru Rareş din municipiu. Autovehiculele au fost transportate la Depozitul Primăriei Municipiului Arad de pe strada Dosoftei F.N., de unde pot fi recuperate ulterior numai de către proprietarii de drept.

Campania de evacuare a maşinilor abandonate şi fără stăpân va continua şi zilele următoare. Urmărim eliberarea locurilor de parcare din oraş ocupate de maşinile care, pe lângă aspectul inestetic pe care îl prezintă, constituie adevărate pericole pentru copii ca urmare a degradării lor. Să nu mai spunem că unele dintre ele au devenit adevărate focare de infecţie. Facem un apel către toţi cei aflaţi în această situaţie, să îşi ridice maşinile de pe domeniul public,” a declarat şeful Poliţiei Locale Arad, Florian Barna.

În cazul în care nu sunt revendicate de proprietarii de drepţ aceste autoturisme vor fi valorificate conform legii.

Informează Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad