[AUDIO] A fost prins deţinutul care a evadat miercuri de la Buziaş

Deţinutul care a evadat miercuri dimineaţă, din Secţia Exterioară a Penitenciarului Timişoara de la Buziaş, a fost prins. Gheorghe Mois a fost descoperit în jurul orei 9.00, în zona localităţii Olosag, la aproximativ 80 de kilometri distanţă de Timişoara, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană.

Toate instituţiile MAI din vestul ţării s-au mobilizat pentru capturarea bărbatului care a evadat din închisoare. În Caraş-Severin poliţiştii au instituit 5 filtre la Vermeş şi Măureni. În legătură cu fapta săvârşită a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara iar bărbatul pe lângă pedeapsa iniţială pentru care a fost încarcerat riscă pentru că a evadat între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

……..

Ştirea iniţială

Este alertă în Timiș după ce miercuri dimineață s-a constatat că deţinutul Mois Gheorghe Grigore, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, clasificat în regim semideschis a părăsit punctul de lucru interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș, informează Penitenciarul Timișoara.

Pentru prinderea deţinutului au fost blocate căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare, a fost alarmat personalul și au fost trimise echipe de căutare. La căutări participă și cei de la IPJ Timiș, jandarmii și polițiștii de frontieră.

Părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Toți cei care pot oferi informații cu privire la locația în care se află evadatul le pot comunica prin numărul de urgență 112 sau pot lua legătura cu polițițtii de la Penitenciarul Timițoara la numerele de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

De același autor

Related Articles