Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au identificat o minoră în vârstă de 16 ani, domiciliată în municipiul Reșița, care nu a respectat măsura carantinării, plimbându-se în mai multe locații publice, deși fusese confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. 

Ieri, 21 octombrie, jandarmii cărășeni s-au autosesizat și au legitimat pe Calea Timișoarei o tânără, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că aceasta trebuia să respecte măsura privind carantinarea la domiciliu.  Pentru siguranța cetățenilor, dar și a tinerei, la fața locului a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, pentru a transporta persoana la spital. 

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunii „zădărnicirea combaterii bolilor”, conform legislației. 

Facem apel către cetățenii județului nostru să înțeleagă cat este de importantă în această perioadă respectarea măsurilor de izolare, distanțare socială și purtarea măștii.