Proiect pentru realizarea unui campus școlar

liceul pedagogic CD Loga

Proiectul implementat de primăria municipiului Caransebeș, pentru realizarea unui campus școlar la Colegiul Pedagogic CD Loga, a fost acceptat spre finanțare de către Agenția pentru Dezvoltare Vest, prin programul Operațional Regional. Valoarea întregului proiect depășește 18 milioane de lei, din care contribuția de la bugetul local este de 4 milioane de lei, din care s-a achitat până acum suma de 3,7 milioane de lei, ne-a menționat primarul Marcel Vela.
Reabilitarea, modernizarea, echiparea și dezvoltarea infrastructurii preuniversitare la Caransebeș, este o intenție mai veche a administrației locale, care a demarat în 2005, printr-un program guvernamental, însă din lipsă de fonduri, lucrările au fost sistate și au intrat în conservare în 2009.
Continuarea investiției prevede reabilitarea liceului, a școlii de muzică, achiziționarea unei noi centrale termice, demolarea sălii de sport și construirea uneia noi, reabilitarea cantinei școlare, construirea unui internat nou și a unui bloc de garsoniere pentru elevi și profesori.

(Cornelia Vlaicu)

Cele mai citite

Related Articles