6,4 milioane de lei pentru Oţelu Roşu

Primăria oraşului Oţelu Roşu a semnat joi, 7 decembrie la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei cel de-al doilea contract de finanţare pe Programul “Anghel Saligny” în valoare de peste 6.4 milioane de lei, a transmis primarul urbei din Valea Bistrei, Luca Mălăiescu.

Potrivit acestuia, cu suma obţinută se va finaliza proiectului de asfaltare şi modernizare a trotuarelor şi rigolelor de pe străzile: Baia, Oţelarilor şi Mihai Eminescu.

În luna ianuarie vor începe procedurile de licitaţie, iar în vara anului viitor va fi finalizată şi această investiţie, a mai subliniat edilul.

La ministerul dezvoltării am semnat cel de al doilea contract pe programul Anghel Saligny în valoare de aproximativ un milion și jumătate de euro care în momentul când se va finaliza acest proiect vom avea străzile: 1, 2, 3, 4 şi 5 de pe strada Baia, strada Eminescu și strada Oţelarilor asfaltate, trotuarele amenajate și rigolele de asemenea modernizate. Începând cu luna ianuarie 2024 vom demara procedurile legale de licitație, în două-trei luni de zile vom avea un câștigător după care vor începe lucrările și sperăm că în vară să finalizăm și acest proiect. Îmi doresc ca până la sfârșit de mandat să avem ambele proiecte care le avem finanțate pe Anghel Saligny finalizate și aşa să avem tot orașul Oţelu Roşu cu toate străzile asfaltate şi trotuarele finalizate“.

Sursa: facebook Luca Mălăiescu

De același autor

Related Articles