[FOTO] Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița organizează joi, 30 noiembrie, două evenimente speciale dedicate cărții

323

Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița organizează joi, 30 noiembrie, două evenimente speciale dedicate cărții.

De la ora 15, în Sala Semenicul va avea loc lansarea cărții de poezii ,,Cartea Lui Athanasios”, de Ela Iakab.

„Pelerinaj către sufletul meu” meu este un motiv, o recunoştinţă adusă sensului vieţii de către Marian Apostol

Seara se va încheia cu un moment special ce aparține directorului instituției, Marian Apostol, lansarea cărții sale de suflet ,,Pelerinaj către sufletul meu”, eveniment ce va avea loc de la ora 17, în Sala Horatiu Vornica. Născută dintr-o nobilă pasiune,  ca o făgăduință de frumos, cartea „Pelerinaj către sufletul meu”, a lui Marian Apostol, este itinerarul unei poveşti de viaţă asumată de autor prin provocarea ca oriunde și oricând să se mai nască un cititor și încă unul, într-un lanț uman viu, ce urcă Muntele Cunoaşterii către Divinitate.

„Pelerinaj către sufletul meu” meu este un motiv, o recunoştinţă adusă sensului vieţii de către Marian Apostol, aflat acum într-o frumoasă ipostază de scriitor.

La cel de-al doilea eveniment va participa și un număr de peste 20 persoane, membrii ai clubului Prietenii Camino, din divese colțuri ale țării, care au facut pelerinajul către Santiago de Compostella.

De Ziua Națională caminarzii vor porni în drumeție pe câteva trasee turistice din zonă, cu scopul de a intra în contact și a promova excepționalul potențial turistic pe care-l are Banatul Montan.

Anca Bica Bălălău