În Lugoj taxiurile vor fi doar galbene

Executivul local lugojean intenţionează să modifice Regulamentul de autorizare a taximetrelor. Modificarea regulamentului de taximetrie va fi propusă Consiliului Local în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.

Schimbarea va intra în vigoare de la 1 iulie 2018 şi are ca scop uniformizarea elementelor de identificare a maşinilor care vor avea voie să desfăşoare activităţi de taximetrie pe raza Lugojului. Astfel că din vara anului viitor toţi cei care vor să primească autorizaţie de taxi vor trebui să aibă maşinile vopsite în galben şi să inscripţioneze la loc vizibil numărul de autorizaţie pentru a fi identificat mai uşor în cazul în care sunt probleme.

În noul regulament a fost stabilit şi numărul de locuri de aşteptare, care au fost suplimentate. La gară şi pe strada Mocioni vor fi câte 20 de locuri, pe strada Ion Huniade zece locuri, la Sala “Lavinia Miloşovici” opt locuri, cinci vor fi amenajate pe strada Gheorghe Doja, câte patru pe strada Nicolae Bălcescu (vis-a-vis de muzeu), pe strada Făgetului, la autogară, în cartierul J.C. Drăgan şi în Mondial Bocşei, iar trei locuri vor fi pe strada Timişoarei (lângă benzinărie). Pentru transportul de mărfuri vor fi amenjate opt locuri pe strada Mocioni.

Ion Moldovan

De același autor

Related Articles