Prefectul de Caraş-Severin s-a supărat pe şefii de instituţii

Prefectul de Caraş-Severin s-a supărat pe şefii de instituţii.

În deschiderea şedinţei Colegiului Prefectural de astăzi(joi, 25 august), prefectul de Caraş-Severin, Matei Lupu, s-a arătat indignat de faptul că la Ziua Imnului- ce a avut loc cu puţin timp în urmă- şefii instituţiilor deconcentrate din judeţ, au lipsit.

Nu mi se pare normal şi firescca la aceste sărbători, şi e vorba despre 4-5 sărbători câte avem, să nu poată să-şi rupă din timpul lor o oră. Şi dacă ne uităm puţin în calendar, multe sunt în orele de program. Păi nu mi se pare normal şi firesc ca şefii de instituţii să nu participe. Şi dacă până acum n-au participat, că mi s-a spus că n-au participat, de acum o vor face, cu sau fără voia lor, dar vor participa, pentru că este normal să respectăm atât drapelul, cât şi eroii sau drapelul, să respectăm până la urmă simbolurile statului român.”

Acesta a fost nemulţumit şi de absenţa acestor conducători şi de la şedinţa de Colegiu Prefectural, şi a promis că le va cere în scris , motivele pentru care nu s-au prezentat.

Se discută probleme importante, care necesită factori de decizie, nu prezenţa vreunui şef de serviciu din instituţia respectivă. Şi vor fi prezenţi de acum încolo, dacă vor să-şi păstreze funcţiile” – a mai declarat prefectul Matei Lupu.(Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles