Pensionarii reşiţeni îşi pot ridica tichetele gratuite pentru transportul în comun!

De astăzi şi până în 18 martie 2016 se eliberează tichetele gratuite de călătorie pentru pensionarii din municipiul Reşiţa cu vârsta sub 70 de ani şi cu o pensie care nu depăşeşte 800 de lei, precum şi celor de peste 70 de ani -anunţă Primăria municipiului Reşiţa.
Persoanele care locuiesc în Lunca Bârzavei , Câlnic, Ţerova şi Moniom se pot prezenta în spaţiul situat pe aleea Domogled numărul 1 (Microraion IV, cartier Lunca Bârzavei), lângă Serviciul Public “Direcţia Impozite şi Taxe Locale”.

Pensionarii care domiciliază în zona Triaj şi în cartierele Lunca Pomostului, zona centrală, Muncitoresc, Stavila, Lend, Marginea, Cuptoare, Secu şi Doman pot ridica tichetele de la sediul Serviciului Public “Direcţia de Asistenţă Socială”, situat pe strada Libertăţii numerele 18-22 (fosta Poştă veche).

Persoanele vârstnice au obligaţia de a se prezenta personal cu actul de identitate (original şi copie xerox), cuponul de pensie aferent lunii februarie 2016 (original şi copie xerox) şi poze tip buletin actualizate (pentru persoanele care nu posedă legitimaţie).

Ridicarea tichetelor se face personal şi în ordinea alfabetică a iniţialei numelui, astfel:
– 3- 10 martie 2016:   A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L;
– 11 – 18 martie 2016:   M, N, O, P, R, Ş , Ţ , U, V, W, X, Y, Z.

Daniela Tudor

Foto: ARHIVA

De același autor

Related Articles