[AUDIO] Se caută director pentru Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului…! Planul de management îi ţine departe pe candidaţi

Niciun candidat nu şi-a depus documentaţia pentru ocuparea postului privind funcţia de director al Administraţiei Parcului Naţional Semenic – Cheile Caraşului din judeţul Caraş – Severin, spune directorul compartimentului parcuri de la nivelul RNP Romsilva Mihai Dragoş. Data limită a depunerior documentaţiilor pentru examenul care trebuia să aibă loc miercuri, 24 februarie, a fost luni, 22 februarie la ora 16.00. Potrivit lui Mihai Dragoş, motivul principal pentru care nimeni nu se încumetă să preia funcţia de şef al acestei arii protejate îl constituie planul de management început din anul 2005 şi nedefinitivat încă, întocmit chiar sub orice critică. În acest caz directorul delegat Sorin Bunda, fostul şef al serviciului reîmpădurire şi regenerare a pădurilor de la nivelul Direcţiei silvice judeţene va reprezenta interesele Administraţiei Parcului Semenic – Cheile Caraşului până la data de 16 martie când va avea loc un nou concurs, a mai spus Mihai Dragoş. Pentru ocuparea acestei funcţii pot candida angajaţi ai RNP Romsilva cu o vechime de minimum 5 ani în activitatea depusă şi care să aibă pregătire silvică, de ştiinţe ale naturii, biologie sau de protecţie a mediului.

Vă reamintim că, Sorin Bunda a subliniat in mai multe rânduri că nu va candida pentru funcţia de director al Administraţiei Parcului Semenic – Cheile Caraşului, unul din motive fiind acela că nu are echipă cu cine să definitiveze “controversatul” plan de management, în lucru la ora actuală. (Hardy Cvoica)

Citeşte pe aceeaşi temă: Sorin Bunda nu mai vrea la şefia Parcului Semenic-Cheile Caraşului. Cauza: planul de management elaborat „sub orice critică”

De același autor

Related Articles