amalgam1

Revista „AMALGAM” a Colegiului Naţional “Traian Lalescu” din Reşiţa împlineşte în această lună 10 ani de apariţie. Marţi, 17 decembrie, într-un cadru festiv, a avut loc lansarea numărului aniversar.

La un deceniu de la lansare,  prof. coordonator, Elena Ivan face o retrospectivă a activităţii publicaţiei:

 

 

Redactorii revistei şcolii: Livia Drăghici, Alexandra Ciobanu, Alexandra Ţunea, Antonia Mărilă, Monica Neaţu şi Andreea Gavrilescu au împărtăşit profesorilor şi elevilor prezenţi, din experienţa acumulată:

 

 

Vineri, 20 decembrie, de la ora 18.00, în amfiteatrul unităţii de învăţământ va avea loc o întâlnire de suflet a redactorilor şi colaboratorilor revistei din toate generaţiile.

 

 

***

Marţi, 16 decembrie ora 17:00:

traian lalescu

Revista AMALGAM a Colegiului Naţional Traian Lalescu din Reşiţa împlineşte în această lună 10 ani de apariţie. Aceasta a fost publicată pentru prima dată în decembrie 2003, la iniţiativa unor elevi de clasa a X-a şi a dirigintei lor. De atunci, zeci de şcolari au colaborat la editarea publicaţiei. Mâine va fi lansat un număr aniversar al revistei, iar redactorii vor împărtăşi celor interesaţi din experienţa lor şi vor face o retrospectivă a activităţii de un deceniu. Activitatea va avea loc de la ora 10.50, în amfiteatrul colegiului. Vineri, 20 decembrie, de la ora 18.00, va avea loc o întâlnire de suflet a redactorilor şi colaboratorilor revistei din toate generaţiile.