Horoscop 19 aprilie 2014

 

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 19 aprilie:

Trigonul Venus-Jupiter aduce un plus de prospeţime în viaţa de zi cu zi. Acest aspect favorizează viaţa socială şi, mai ales cea sentimentală. Colaborările pe care le începeţi azi se vor dovedi fructuoase şi stabile.

BERBEC-Astăzi aveţi multe treburi de rezolvat. Lista de cumpărături aşteaptă, portofelul este pregătit aşa că treceţi la fapte, nu de alta dar vin sărbătorile şi dacă nu vă grăbiţi s-ar putea să vă prindă nepregătiţi. În rest, veţi avea parte de o atmosferă plăcută în familie.

TAUR -Astăzi vă veţi petrece ziua în bucătărie pregătind tot felul de preparate pentru cei dragi. Deşi sunteţi entuziasmaţi nu prea aveţi spor, doar în partea a doua zilei veţi fi mai energici. La capitolul sănătate staţi bine dar o vizită de rutină la medic, după sărbători nu strică !

GEMENI – Deşi astăzi vă aşteptaţi să fiţi în formă maximă, vă simţiţi bine, dar nu aveţi acel echilibru interior pe care îl are orice om convins că ceea ce face este util şi benefic pentru toţi cei din jur. Starea este doar una trecătoare, asta pentru că aveţi multe de făcut astăzi. Cozonaci, friptură de miel şi alte bunătăţi, asta pentru că aşteptaţi musafiri la masă.

RAC – O anumită situaţie vă  impune să acceptaţi o evoluţie complet diferită a evenimentelor decât cea pe care aţi prevăzut-o. Este esenţial să vă adaptaţi . La capitol sănătate nu staţo prea bine, reumatismul este de vină!

LEU – Pentru voi a sosit vremea când tot ce vi se întamplă impune un comportament interesant. Este bine să vă detaşaţi puţin de activitatea profesională ca să nu ajungă să vă afecteze relaţia de familie. Încercaţi un bun management al timpului şi veţi găsi soluţia de a mai sta şi pe acasă.

FECIOARĂ – Vă doriţi foarte mult să vă centraţi doar pe muncă, dar situaţia este ambiguă şi nu vă permite acest lucru. E necesar să vă îngrijiţi şi de sănătate, mai mult în sensul de păstrare a echilibrului dintre efort şi odihnă.

BALANŢĂ -Cum totul este posibil, să nu fiţi dezamăgiţi dar azi vi se pot spulbera anumite speranţe pe care le-aţi avut în plan profesional. Trebuie să ieşiţi dintr-o schemă veche ca să acceptaţi o altă realitate. În orice situaţie trebuie să fiţi raţionali şi să priviţi cu optimism noutatea.

SCORPION -În sfârşit a venit vremea să realizaţi că nu vă puteţi baza decât pe forţele proprii şi trebuie să menţineţi o atitudine corectă în toate relaţiile importante. La capitolul financiar este posibil să primiţi astăzi o sumă importantă de bani.

SĂGETATOR- Din tot ce vi se întâmplă azi va fi important să încercaţi să păstraţi un echilibru între muncă şi familie, dar şi între energia pe care o dedicaţi carierei şi vieţii personale. Dacă pierdeţi acel echilibru o să vă fugă pământul de sub picioare.

CAPRICORN – Este foarte bine că pe voi vă preocupă obiectivele pe termen lung. Deocamdată le definiţi cu o oarecare reticenţă, dar e indicat să începeţi să vă ocupaţi de ele. Aveţi neaparat nevoie de un scop care să devină o ţintă precisă.

VĂRSĂTOR –Zi grea pentru aceşti nativi asta pentru că aceştia trebuie să ia astăzi o decizie ce le poate schimba radical viaţa.Trebuie să treceţi de la teorie la practică şi de la dorinţă la o atitudine realistă, acesta este secretul!

PEŞTI -Scăpaţi de una şi daţi de alta. Începe să scadă presiunea din planul profesional,  dar se mută în cel personal şi asta nu e bine pentru că riscaţi să vă pierdeţi partenerul de viaţă . Grijă mare!

Cele mai citite

Related Articles