[UPDATE] Alcoolul face victime pe drumurile din Reșița

Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, cu două autoturisme implicate, pe Valea Țerovei din municipiul Reșița.

În urma accidentului a rezultat o victimă care a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la spital de echipajul SAJ prezent la fața locului.

Potrivit primelor informații victima avea o alcoolemie de 1,16 mg/l în aerul expirat.

În cealaltă mașină se aflau doi minori fixați în scaune și care, din fericire, au scăpat nevătămați.

UPDATE
Astăzi, în jurul orei 18.20 , pe Centura Ocolitoare a Municipiului Reșița, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui conducător auto, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 46 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția Târnova către Reșița, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din direcția opusă, condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiu, răsturnându-se ulterior în afara părții carosabile.

În urma testării alcooltest, polițiștii au stabilit că bărbatul de 46 de ani avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt conducător auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 46 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, urmând a-i fi prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, subcomisar Alina Boeru.

Cele mai citite

Related Articles