La Reșița se prioritizează proiectele care au intrat în derapaj

În municipiul Reșița sunt în execuție 31 de proiecte cu o valoare de aproximativ 750 de milioane de lei, conform declarațiilor primarului Ioan Popa. Este un volum de lucru extrem de mare ceea ce l-a făcut pe edil să mai ridice puțin piciorul de pe pedala de accelerație.

„Să gestionezi, ca instituție, 31 de lucrări simultan, vă spun că nu este ușor deloc. Am început să luăm piciorul de pe pedala de accelerație, am simțit că colegii nu mai prea pot duce. Nu este ușor, trebuie să ne cuantificăm resursele, important este să ne focusăm sau să prioritizăm proiectele care sunt în criză”, a spus primarul Ioan Popa.

„Cel mai important proiect pe care eu, personal, sunt focusat acum este cel de tramvai. După proiectul tramvai, a doua preocupare a noastră este să realizăm proiectele care au intrat în default, în derapaj. Și mă refer aici la proiectul de anvelopări pentru blocurile 25 și 27 de pe Bulevardul Republicii, blocul 25 în spatele Polivalentei și două blocuri pe Horea. Acolo am avut o firmă care a intrat în faliment, am relicitat lucrările și avem acum o altă firmă. Mai suntem în presiune de timp și la grădinița Palatul Fermecat, care a fost abandonată de constructor și, la fel, am relicitat-o pe alte sume. Acum avem constructor și sper să o finalizăm”.

Până la sfârșitul anului trebuie încheiate aceste proiecte în mare măsură, a mai adăugat primarul Ioan Popa.

Cele mai citite

Related Articles