[AUDIO] Viitorii fotbalişti ai zonei de vest se întâlnesc la Kinder Cup Măureni!

Clubul Mundo pregăteşte o nouă ediţie a competiţiei Kinder Cup  Măureni – turneu de fotbal juvenil care va reuni în localitatea cărăşeană tinerele speranţe ale fotbalului din sud-vestul ţării. Alături de formaţia Mundo, se vor mai alinia la start echipe din Reşiţa, Timişoara, Arad şi Haţeg. Va fi o competiţie pe placul micilor fotbalişti, promite managerul administrativ al clubului Mundo, Nicu Belcea:

“Duminică, 26 martie, începând cu ora 10:00, clubul nostru, împreună cu Primăria Măureni, organizează a doua ediție a turneului Kinder Cup,  un turneu organizat anul trecut pentru generația 2012. Anul acesta a venit rândul generației de 2014. Ca participante, am invitat echipa fanion a orașului, CSM Reșița, alături de CFR Timișoara, Ripensia Timișoara, Fortuna Arad și Retezatul  Hațeg.

Ca mod de desfășurare, am hotărât împreună cu colegii mei din club să organizăm turneul sub forma unui campionat. Fiecare echipă va juca cu fiecare, iar fiecare copil va fi câștigător – până la urmă la nivelul lor de vârstă, 8-9 ani, cât au aceşti copilași, importantă este competiția, să aibă minute jucate și, bineînțeles, să trăiască bucuria de a juca fotbal.

Toți copiii vor primi medalii, iar toate echipele vor primi diplome. Vreau să mulţumesc primarului Brian Filimon pentru tot sprijinul pe care ni-l acordă în cadrul acestui parteneriat. Va fi o atmosferă frumoasă și pentru copii și pentru părinți, până la urmă vrem să ne simțim bine toți în această duminică.”

În cadrul celei de-a doua ediţii a turneului se vor disputa 15 meciuri. Kinder Cup 2023 se va desfăşura pe terenul sintetic din Măureni. Iată programul competiţiei:

Cele mai citite

Related Articles