[FOTO-AUDIO] ”În direct cu Moș Crăciun”, copiii reșițenilor pot participa la diferite concursuri online, inițiate de Primăria Reșița

122

Tradiționalul Târg de Crăciun de la Reșița nu mai are loc în acest an, dar Primăria Reșița a decorat foarte frumos centrul orașului, proaspăt renovat. În mediul online, reșițenii și copiii acestora sunt angrenați în tot felul de activități, chiar și întâlnirea cu Moșul este online, iar cadourile ajung la ei cu siguranță.

Copiii reșițenilor pot intra în direct cu Moș Crăciun într-o serie inedită de emisiuni online, ce fac parte dintr-un proiect inițiat de Primăria Reșița. Zeci de copii au dialogat deja cu Moșul și au putut primi cadouri de la acesta, după ce au luat parte la diferitele concursuri organizate la aceste întâlniri:

La concursul ”Ghicește colindul” copiii pot câștiga tablete. Petronela Comora, consilier în cadrul biroului de comunicare al Primăriei Reșița a vorbit despre organizarea actvităților în acest an:

Întâlnirile online ale copiilor cu Moș Crăciun vor continua până în seara de Ajun, în fiecare zi de vineri și sâmbătă, timp de doua ore.

De asemenea, Primăria Reșița continuă și în acest an tradiția concursului dedicat brăduților ecologici care, în anii precedenți, au adus un plus de imagine Târgului de Crăciun.

Concursul brăduților ecologici s-a lansat în 2020 în mediul online și se adresează celor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, diferența fiind faptul că brazii confecționați din materiale ecologice vor rămâne în casele participanților, si vor putea fi admirați pe pagina Primăriei Reșița. Premiul pentru brăduțul câștigător este un laptop. Asadar toti copiii si adolescentii reșițeni care vor să participe sunt așteptați să realizeze bradul ecologic, să facă poze și să le trimită pe adresa de email   ecochristmastree.resita@gmail.com, până astăzi, 17 decembrie, la ora 24.00. Până acum s-au înscris în concurs 15 participanți, ne-a transmis Petronela Comora. Pozele vor fi postate pe pagina Primăriei Reșița, în data de 18 decembrie. Fotografia care va aduna cele mai multe  like-uri este câștigătoare. Creatorul brățutului ecologic va fi declarat câștigător în Ajunul Crăciunului, iar Moș Crăciun va aduce premiul acasă câștigătorului.

sursa foto: Primăria Reșița