Fără cabinete medicale private în Policlinica Spitalului Municipal Caransebeș

2244

Policlinica Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș intră din această săptămână într-un amplu proces de reabilitare, în vederea reînființării Ambulatoriului.

Conform managerului Adrian Cican, din luna februarie, aici vor funcționa doar cabinete medicale ale căror servicii sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Cabinetele medicale private urmând să-și găsească alte locații, dar nu în incinta unității medicale.

Lucrările cuprind înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, pereții vor fi zugrăviți, unele uși vor fi înlocuite și va fi achiționat mobilier pentru holuri. În plus în cabinetele medicale va fi montat tarkett, adică o pardoseală specială pentru unități medicale.

La intrare va fi amenajat un punct de informare privind activitatea din spital, cu detalii despre amplasarea secțiilor și compartimentelor de specialitate. Va fi amplasat și un panou electronic pe care vor fi afișate informații necesare despre fiecare secție și fiecare medic.

Renovarea va fi realizată de angajații Serviciului Public Întretinere și Reabilitare Caransebeș, iar valoarea lucrărilor se ridică la la aproximativ 350 de mii de lei.

Carmen Senco