[FOTO-AUDIO] 16 medalii au cucerit înotătorii de la Clubul Reșița 07 la concursul internațional din Ungaria

115

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat în localitatea Szentes din Ungaria concursul internațional de înot masters al orașului, ediția a XXIV-a. Au participat 168 de înotatori reprezentând 43 de cluburi din 4 țări: Ungaria, Serbia, România si Slovacia.

”Competiția a avut loc în piscina descoperită de 33 de metri, într-o organizare de excepție așa cum se întâmplă la colegii și vecinii din Ungaria”, a afirmat Dorina Iana, președintele executiv al Clubului Sportiv de înot Reșița 07.

De la clubul reșițean de înot masters „Resita 07” au luat startul doi componenți:  Alexandru Kuhn la categoria 65 – 69 ani și Bogdan Ibănișteanu la categoria 25 – 27 ani. S-au întors acasă cu nu mai puțin de  16 medalii.

Alexandru Kuhn a concurat  la 6 probe și a obținut următoarele rezultate: o medalie de aur și 5 de argint, iar Bogdan Ibănișteanu,  concurent în 10 probe,  a reușit să câștige 3 probe și să se claseze de 7 ori pe locul 2.

Bogdan Ibănișteanu vorbește despre competiția din Ungaria, ca fiind una deloc ușoară:

Înotătorii reșițeni se pregătesc pentru cea mai importantă competiție de înot masters a României: Campionatul național de înot masters – editia a IX-a, care se va avea loc la Reșița, în zilele de 8 și 9 iunie. În această perioadă se fac înscrieri pentru participarea la acest eveniment național dedicat ”seniorilor”înotului.

sursa foto: Dorina Iana