Patru persoane accidentate au murit în această dimineaţă

4534

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă la Orşova.


În jurul orei 5.30, Detaşamentul Orşova a intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, la gara din Orşova, între două microbuze. Accidentul s-a soldat cu 4 victime, dintre care două încarcerate și decedate, iar alte două rănite ușor și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident s-a produs în această dimineaţă în judeţul Mehedinţi. Două persoane aflate în stare de inconștiență au fost descarcerate de către pompieri. Ambele au fost declarate decedate de către echipajele medicale.

Detaşamentul Drobeta intervine cu 1 Asas,1 Smurd, o autospecială cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare intervine la un accident rutier pe centura ocolitoare intre Cicero si Calea Severinului.
La fața locului mai sunt și alte două ambulanțe SAJ.

Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU Drobeta prezintă modul în care au acţionat pompierii la cele două accidente:

„În această dimineaţă, la ora 04.51, Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă si o ambulanţă S.M.U.R.D. la un accident rutier produs pe DN6, între două autovehicule, în zona gării din mun. Orşova. Accidentul s-a soldat cu 4 victime, dintre care două încarcerate. S-a acţionat pentru descarcerarea celor două victime şi pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, circulaţia fiind blocată pe un sens de mers. În urma accidentului, victimele găsite încarcerate (conducătorii auto) au fost declarate decedate, celelalte două victime, rănite uşor, fiind transportate la C.P.U. Orşova.
Tot în această dimineaţă, la ora 07.27, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță S.M.U.R.D. şi o autospecială de descarcerare, la un accident rutier produs pe D.E. 70, între un microbuz și un autoturism, pe centura ocolitoare a municipiului Dr.Tr.Severin. Accidentul s-a soldat cu 2 victime încarcerate. S-a acționat pentru descarcerarea celor două victime și pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. În urma accidentului, victimele găsite încarcerate au fost declarate decedate”.

Despre dinamica celor două evenimente rutiere, şeful Serviciului rutier Mehedinţi, comisar şef Decebal Davidoiu a declarat pentru Radio Reşiţa: