Pasionații de tenis de masă sunt așteptați la Cupa Banatului Montan Reșița 2018

163

Elita tenisului de masă din România se reunește la Reșița, sâmbătă, la Cupa Banatului Montan

Cupa Banatului Montan la tenis de masă, ediţia a III-a, reuneşte la Reşiţa elita acestei discipline. Pasionaţii acestui sport din România sunt aşteptaţi în polivalenta din Reşiţa. Detalii are unul dintre organizatori, reșițeanul Ion Turburan:

”La această competiție participă toți amatorii de tenis de masă, toți jucătorii care nu sunt nelegitimați la cluburi sportive. Dimineața de la ora 9.30 se vor desfășura meciurile de la categoriile începători și avansați, iar după-amiază vor avea loc întâlnirile de la OPEN și ELITE. Concurează și fete și băieți din mai multe județe ale țării: Caraș-Severin, Timiș, Arad, Hunedoara,Bihor, Alba și din București. Intrarea este liberă și îi așteptăm să participe la acest frumos eveniment, deoarece vor avea ce să vadă, meciuri spectaculoase, în special la categoria ELIT. ”

Cupa Banatului Montan la tenis de masă va avea loc sâmbătă,27 octombrie de la ora 9,30, iar înscrieri se mai pot face și înainte de startul competiției.

Cupa Banatului Montan este organizată de câţiva pasionaţi din Reşiţa ai acestui sport, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Caraş-Severin, Consiliul judeţean Caraş-Severin, care pune la dispoziţie sala de joc.

Cristina Corocan