Surpriză plăcută pentru elevii unităţilor de învăţământ din Şoşdea şi Măureni

La începutul noului an şcolar elevii unităţilor de învăţământ din Şoşdea şi Măureni au avut parte de o surpriză plăcută. La şcoala de la Şoşdea au fost finalizate lucrările de termoizolaţie iar grădiniţa a fost renovată. Încă se mai lucrează la şcoala de la Măureni, dar doar pe exterior. Cursurile nu vor fi deranjate în niciun fel, ne-a declarat astăzi, primarul Brian Filimon.

“Astăzi am avut festivităţile de deschidere la ambele şcoli, unde am cuprins şi grădiniţele. Am reuşit aşa cum ne-am dorit să finalizăm lucrările de termoizolaţie la Şcoala Şoşdea. Elevii au început şcoala şi grădiniţa în condiţii bune. Am avut două proiecte la Şcoala Măureni şi la Şoşdea, proiecte guvernamentale pe PNDL. Încă se mai lucrează la şcoala de la Măureni, dar doar pe exterior, aceste lucrări nu împiedică buna desfăşurare a cursurilor. Părinţii au fost încântaţi zic eu şi sperăm să rămânem mereu o echipă pentru a face şi alte investiţii importante pentru elevi, pentru comunitate”, ne-a declarat primarul Brian Filimon.

Primăria Măureni a reuşit să obţină o finanţare de peste 260.000 de lei, contractele fiind semnate de primarul Brian Filimon, încă de anul trecut.

Sursă foto: Primăria Măureni

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles