ICIM Arad a suferit prima înfrângere din sezonul 2013-2014

ICIM Arad a suferit prima infrangere din sezonul 2013-2014Duș rece pentru campioana României la început de an. Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad a suferit prima înfrângere din sezonul 2013-2014, cedând cu 72-77, duelul de marți seara, 7 ianuarie, cu CSU Alba Iulia din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României.

Elevele antrenate de portughezul Jose Araujo au prins o zi slabă în Cetatea Unirii, având un start de meci foarte prost. În timp ce arădencele ratau acțiune după acțiune, gazdele au marcat din orice poziție făcând ca diferența de scor să ajungă și la -15 puncte.  După pauză, galben-albastrele au arătat o altă față, iar prin Cosby și Williams au reușit să reducă simțitor din diferență (-2 puncte cu 4 minute înainte de final). Cu toate acestea, arădencele nu au reușit să și preia conducerea pe tabelă, suferind la finalul jocului primul insucces din acest sezon competițional.

Sâmbătă, 11 ianuarie, la Arad, urmează returul acestei întâlniri, iar ICIM-ul va încerca să obțină, în fața propriilor suporteri, mult dorita calificare în Final Four-ul Cupei României. Duelul Univ. Goldiș ICIM Arad – CSU Alba Iulia va începe de la ora 21:00.

Cele mai citite

Related Articles