Timișoara: Bărbat mort după ce a fost bătut crunt de doi indivizi

Un bărbat a murit luni, 7 mai,  la Spitalul Județean din Timișoara după ce a fost internat cu multiple traumatisme și plăgi înjunghiate. Acesta a fost bătut cu cruzime de doi bărbați împreună cu care consumase băuturi alcoolice în data de 4 mai.

”În data de 04.05.2018, în jurul orelor 14:00, în timp ce se afla în imobilul dezafectat, situat pe str. M. C-tin Prezan din Timișoara, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, persoana vătămată P.Ș. (persoană fără locuință) a fost lovită în mod repetat, cu pumnii și picioarele, de către inculpații B.F și C.G.I, la nivelul mai multor zone ale corpului. În aceleași împrejurări, inculpatul B.F. a lovit victima cu un par din lemn și cu un cuțit, în zona spatelui, aceasta căzând la pământ”, se arată în comunicatul transmis marți de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Chiar dacă bărbatul a reușit să ajungă la spitalul județean din Timișoara, unde a fost internat, acesta a decedat luni, la aproape trei zile de la momentul în care a fost bătut.

Cei doi agresori sunt cercetați pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.Judecătoria Timișoara a decis arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Cele mai citite

Related Articles