[FOTO]Ralf Marcu şi povestea lui de viaţă în această sâmbătă de la ora 15:15

Sâmbătă, de la ora 15:15, la emisiunea „Pe frecvențe” avem un invitat special, un tânăr reşiţean îndrăgostit de Frumos. Face parte din generaţia care nu improvizeayă ci, luptă pentru această lume cu cele mai frumoase principii de viaţă şi credinţă: Ralf Marcu.

Ordine, speranță și credință sunt principalele sale criterii de viață.

Student, în anul III la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, secţia regie -film, Ralf este un artist ce onorează locurile Banatului de Munte prin idealurile pe care le are, deopotrivă îndrăgostit de România şi de valorile ei autentice.

Vă invit să petreceţi o sâmbătă frumoasă alături de un invitat despre care într-o zi vom afla că este unul dintre cei mai buni regizori români şi ale cărui filme de artă vor cutreiera lumea bună a cinematografiei. Ralf Marcu şi povestea lui de viaţă în această sâmbătă de la ora 15:15.

Rămâneţi pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, pentru a vă întâlni cu un artist cu principii solide de viață , un om cu sensibilitate și admirație pentru tot ce este românesc și valoros.Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles