[FOTO] Ioan Benga, directorul Colegiului Naţional „Mircea Eliade” – noul inspector general școlar de Caraş-Severin

Noul an şcolar în Caraş-Severin începe peste doar câteva zile cu un nou inspector general la conducerea învăţământului din judeţ. Profesorul Ioan Benga a creionat astăzi (n.r. miercuri, 6 septembrie) noua echipă de conducere, dar şi care îi sunt priorităţile pentru acest mandat.

Fost inspector şcolar general în urmă cu câţiva ani, înainte de a fi ales deputat în Parlamentul României, profesorul de fizică Ioan Benga a fost numit de la 1 septembrie director al Colegiului Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa şi este acum noul inspector şcolar general al judeţului Caraş-Severin. Acesta a fost numit prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs. La investirea în funcţie noul inspector şcolar general a declarat pentru Radio Reşiţa cine sunt cei care au părăsit vechea echipă şi cu cine are de gând să îngropşească una nouă:

Profesorul Ioan Benga a ţinut să precizeze că, doreşte alături de el o echipă tânără din rândul colegilor pe care îi cunoaşte din punct de vedere profesional şi îi va susţine ca atare:

Noul inspector şcolar general a dezvăluit pentru postul nostru şi care îi sunt priorităţile în acest mandat:

Amintim că, echipa instituţiei învăţământului cărăşean, este completată de prof. Constantin Nicolaescu care ocupă funcţia de inspector şcolar adjunct. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles