[FOTO] Radio Reșița și Teatrul de Vest aduc primăvara în sufletele copiilor din localitatea Băuțar

242

Conform zicalei ” Dacă nu vine muntele la Mahomed se duce Mahomed la munte”, Radio Reșița încearcă să ajungă mai aproape de oameni și de problemele sau împlinirile lor.

Astăzi o echipă Radio Reșița s-a aflat în comuna Băuțar și a adus bucurie celor mici. Pentru că știm cu toții că este foarte greu să organizezi o excursie cu elevii pentru a-i duce teatru, am adus noi teatrul la ei. Așa că am luat legătura cu Teatrul de Vest din Reșița, iar actorii au răspuns cu entuziasm invitației de a ni se alătura în acest proiect.

Ei au prezentat Hocus-Pocus, un spectacol interactiv cu numere de magie, muzică și dans. Pînă la inceperea spectacolului, caravana Radio Reșița s-a aflat în fața Căminului Cultural, muzica Radio Reșița a răsunat în boxe iar reporterii au stat de vorbă cu cetățenii care și-au exprimat dorința de a participa la spectacol.

Peste 150 de copii au participat la spectacolul organizat de Radio Reșița și Teatrul de Vest, unii au fost pentru prima dată la teatru.

,,Mi-a plăcut foarte mult piesa, nu am mai fost niciodată la teatru. Eu cred că magia există”

,,Am mai fost la teatru dar mai demult, nici nu mai știu când am fost ultima dată, m-a luat magicianul pe scenă și mi-au cam tremurat picioarele, am avut emoții’

Actorul Valentin Neacșu de la Teatrul de Vest Reșița a rămas de asemenea impresionat de reacția celor mici atunci când a urcat pe scenă:

,,Deși este o distanță relativ mare între scenă și public nu am putut să nu observ emoțiile și totodată bucuria copiilor atunci când au văzut numerele de magie. Se simte asta, sper să mai revenim aici în Băuțar, copiii merită asta”