O femeie din Marea Britanie s-a căsătorit cu doi bărbaţi. Ba mai mult, a ţinut să îşi posteze pozele de la cea de a doua căsătorie şi pe reţele de socializare. Primul soţ, Elliott Everard, a aflat, iar Lisa a ajuns în faţa instanţei.

Elliott Everard a descoperit din întâmplare că soţia lui, cu care era împreună de patru ani, a ajuns în faţa altarului şi cu un alt bărbat. Cei doi locuiau în aceeaşi casă şi erau căsătoriţi legal când bărbatul a dat peste pozele care o înfăţişau pe Lisa la propria nuntă. Mamă a patru copii, femeia i-a spus soţului că nu are motive de ingrijorare, pentru că pozele respective sunt făcute la nunta unor prieteni, unde ea a fost domnişoară de onoare. Suspicios, bărbatul a mers la oficiul stării civile, iar acolo a aflat adevărul, soţia lui se căsătorise cu iubitul ei secret, Michael Hughes. Bărbatul a fost devastat. A simţit că lumea lui se întoarce cu susul în jos.

Femeia de 35 de ani şi-a recunoscut fapta, dar a reuşit să scape de închisoare. Ea trebuie să presteze 150 de ore de muncă în folosul comunităţii. ”A fost un moment greu pentru fiul meu, Elliott, dar îl ajutăm să treacă peste asta.

sursa info : gandul.info

sursa foto: arhiva