[AUDIO] Creaţa de Caransebeş, vedeta târgului de animale

Targ de animale la Caransebes 1Expoziţie de păsări şi animale mici de rasă, de legume şi fructe, produse lactate şi apicole, programe artistice şi spectacole de dansuri folclorice. De toate acestea au parte, până mâine, locuitorii municipiului Caransebeş în cadrul celei de a IV-a ediţii a festivalului “Toamna la gugulani”.

Conducerea Primăriei Caransebeş a decernat astăzi peste 20 de diplome de participare, premii în bani, dar şi diplome de excelenţă crescătorilor de animale care au adus la târg cele mai frumoase exemplare de ovine, caprine, porcine şi cabaline.

O diplomă de excelenţă a fost înmânată directorului Staţiunii de Cercetare a Ovinelor şi Caprinelor din Caransebeş, Maria Sauer, care a prezentat la târg cei mai frumoşi hibrizi de carne şi specia creaţa de Caransebeş, la care lucrează de ani de zile specialiştii din cadrul Staţiunii.

Ediţia din acest an este una deosebit de bogată prin varietatea şi diversitatea produselor expuse, dar şi prin numărul mare de vizitatori şi cumpărători care au trecut prin Piaţa Centrală, spun organizatorii.

A patra zi a festivalului s-a încheiat cu un spectacol de dansuri şi muzică populară, cu participarea mai multor ansambluri din Banat.

Targ de animale la Caransebes 9Targ de animale la Caransebes 2Targ de animale la Caransebes 3Targ de animale la Caransebes 4Targ de animale la Caransebes 5Targ de animale la Caransebes 6Targ de animale la Caransebes 8Targ de animale la Caransebes 7

Cele mai citite

Related Articles