În SUA a fost lansată puşca “antimusulmană”, cu versete din Biblie

taccrusade

O companie americana a decis sa comercializeze pusti de asalt pe care ‘teroristii musulmani’ sa nu le poata utiliza, întrucât pe patul armei sunt înscrise versete din Biblie, relateaza BFMTV.com.

Autorul proiectului, fostul puscas marin Ben ‘Mookie’ Thomaş a declarat ca pustile de asalt AR-15 vor avea gravate emblema templierilor, simbol al cruciadelor crestine în Orientul Mijlociu, precum si un psalm din Biblie prin Dumnezeu este rugat ‘sa-i binecuvânteze mâinile în lupte si degetele în batalie’ celui care va detine o astfel de arma.

Vândute cu pretul de 1.395 de dolari bucata (circa 1.250 euro), armele vor fi disponibile în trei modele: ‘Safe’ (‘Pacea’), ‘War’ (‘Razboi’) si ‘God Wills It (‘Asa vrea Dumnezeu’), iar creatorul lor presupune ca acestea vor provoca teama islamistilor.

Fostul puscas marin spera ca daca o astfel de arma va cadea în mâinile unui jihadist si va dori sa o foloseasca, acesta va fi lovit de fulger, potrivit ziarului Orlando Sentinel.

Initiativa lui a fost denuntata imediat de instantele musulmane. Consiliul responsabil de relatiile islamo-americane din Florida a denuntat un ‘marketing rusinos’. ‘Aceasta noua arma de foc fantezista nu va servi la nimic pentru a stopa amenintarea reala care exista în SUA: violenta cu armele de foc’, si-a exprimat regretul institutia citata de WTSP. ‘Este doar o simpla stratagema comerciala rusinoasa care favorizeaza promovarea urii, a divizarii si a violentei’, conchide consiliul.

Agerpres

foto: independent.co.uk

Cele mai citite

Related Articles