plombare drumuriCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că de astăzi de la ora 07.00  şi până duminică, ora 19.00 se va închide circulaţia rutieră pe drumul naţional pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Vladimirescu din judeţul Arad. Restricţia este necesară pentru execuţia lucrărilor de modernizare a pasajului de cale ferată.
Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate de piloţi de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34 sau accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale).