horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 23 octombrie:

Conjuncţia Venus-Luna predispune la confuzie în gândire şi la lipsa de sociabilitate datorată de multe ori abundenţei de sentimente contradictorii. S-ar putea să aveţi indoieli în privinţa propriilor sentimente.

SCORPION– Dacă veţi demara unele activităţi productive ar fi benefic să urmaţi sfaturile celor care vă vin în ajutor. Faceţi trecerea de la speranţă la ambiţie şi de la aşteptare la decizia de a vă ocupa singuri de propriile necesităţi şi oricum aşa e mult mai bine vă veţi convinge.

SĂGETĂTOR- Poziţia voastră pe plan profesional are şanse mari să se consolideze. Disputa cu unii dintre membrii familiei se poate amplifica pentru că aceştia ar vrea să arunce pe umerii voştri toate responsabilităţile iar ei sa nu faca nimic pentru că e mai simplu aşa.

CAPRICORN – După o perioadă de pasivitate, poate ar fi bine să vă definitivaţi noi scopuri pe termen lung, însă nu trebuie să uitaţi elementul necunoscut care poate interveni în derularea lor, şi vă poate strica toate planurile. La capitolul sănătate ceva nu funcţionează cum ar trebui.

VĂRSĂTOR –Astazi în viaţa voastră este un mare haos. Dar şi acest lucru face parte din procesul de evoluţie profesională în care abia aţi păşit. Aveţi ocazia să faceţi tot ce vă trece prin cap, indiferent de opinia apropiaţilor.

PEŞTI– Voi sunteţi pe punctul de a vă lumina asupra unor asocieri sau proiecte în care sunteţi implicaţi. Dacă trageţi linie şi constataţi că realizările financiare nu sunt pe măsura planurilor, poate ar fi cazul să reevaluaţi situaţia şi să continuaţi pe cont propriu.

BERBEC – Astăzi veţi trece printr-o situaţie dificilă dar care va avea un final fericit. Înregistraţi un vârf de încasări fără precedent din relaţii afective la care nu vă pricepeţi dar chiar şi aşa mergeţi mai departe cu fruntea sus şi asta e bine.

TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de suflet pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri din evoluţia firească a lucrurilor.

GEMENI– Ziua vă poate aduce unele controverse sau momente în care aţi putea pune la indoială bunele intenţii ale colaboratorilor. Sunteţi suspicios şi ceva parcă nu miroase a bine. Tot azi pot veni veşti foarte bune care să vă creeze o stare de mulţumire sufletească.

RAC – Aţi ajuns în punctul în care s-a umplut paharul, provocările par tot mai grele iar testele se ţin lanţ. Persoana iubită este sceptică şi vă pune la încercare, aşa că atenţie sporită, dacă vă simţiţi cu musca pe căciulă.

LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă. Astazi sunteţi bine dispus, aveţi inspiraţie şi nimic nu va sta în cale. Planetele s-au alineat şi vă sprijină în tot ceea ce faceţi. În plus intră bani în cont dintr-o colaborare mai veche.

FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi în stare de orice, dar încrederea în voi este oarecum destabilizată. Cu toate că doriti din tot sufletul să faceţi economii, sunteti constienţi că nu se poate acum, pentru că sunteţi mână largă.

BALANŢĂ- Se întâmplă ceva cu voi pentru că vreţi să vă retrageţi din anumite relaţii pe motiv că aţi investit mult şi aţi primit puţin. Înainte de a face asta, amintiţi-vă că aşa e viaţa uneori oferim dar fără să mai primim ceva în schimb.