Eco Bau-Parc revine în forţă

parcare ilegala3
Primăria Reşiţa a pierdut procesul cu Eco Bau-Parc, firma care administrează parcările cu plată din municipiu. După ce la începutul anului 2012, administraţia locală a concesionat societăţii din Timişoara 2.200 de locuri de parcare, în luna iunie a aceluiaşi an, a anulat contractul, motiv pentru care Eco Bau-Parc a dat în judecată municipalitatea. Acum, primăria Reşiţa este obligată să plătească despăgubiri: 6.898 lei – pierdere contabilă şi 25.761 lei – profit brut nerealizat, a declarat Valeria Bilţ – director executiv în Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa.
Curtea de Apel Timişoara a mai decis ca Eco Bau-Parc să administreze 2.200 de locuri de parcare, să fie încheiate protocoale cu Poliţia Locală şi Poliţia Rutieră, şi să fie emis un act administrativ privind procedura de blocare a roţilor, urmată de ridicarea, transportul şi depozitarea autovehiculelor.
De asemenea, primăria trebuie să furnizeze societăţii datele cu caracter personal ale persoanelor care au fost amendate pentru că au parcat ilegal, în vederea recuperării debitelor datorate de aceştia. Sentinţa Curţii de Apel Timişoara este definitivă.

(Mirabela Afronie)

Cele mai citite

Related Articles